(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada yashil iqtisodiyotni ilgari surishda raqamli marketingning roli, ayniqsa zamonaviy tendensiyalar va innovatsion strategiyalar tahlil qilindi . Kompaniyalar raqamli platformalar orqali ekologik xabardorlikni oshirish , ekologik toza mahsulotlarni targʻib qilish va barqaror isteʼmolchilar bilan aloqada boʻlish yoʻllari koʻrib chiqildi . Ijtimoiy tarmoqlardagi kampaniyalar, influenser marketingi, SEO va yashil kontent marketingi samarali vositalar sifatida ajratib koʻrsatiladi. Tadqiqotlar shuni koʻrsatadiki, raqamli marketingga barqarorlik qadriyatlarini qoʻshish brend obroʻsini mustahkamlab, yashil isteʼmolga undaydi.