(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada raqamli marketingning asosiy yoʻnalishlari, xususan, B2B marketingdagi ahamiyati va ularda qoʻllanilayotgan raqamli texnologiyalar tahlil qilindi. Tadqiqotning asosiy maqsadi - raqamli marketing strategiyalari va texnologiyalarini B2B marketing kontekstida oʻrganish hamda SWOT tahlili yordamida mavjud imkoniyatlar va muammolarni aniqlashdan iborat. Adabiyotlar tahlili shuni koʻrsatdiki, aynan B2B sohasida raqamli texnologiyalardan foydalanishga oid ilmiy tadqiqotlar yetarli darajada rivojlanmagan. Mazkur maqola shu boʻshliqni toʻldirishga xizmat qiladi.