(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada chakana savdoni xususiyatlari, qishloq va shaharlarda zamonaviy savdo shoxobchalarini rivojlanishi, ularda raqamli marketing texnologiyalari asosida zamonaviy savdo va xizmat koʻrsatish madaniyatini oshirish yoʻllari yoritilgan.