(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada sut va sut mahsulotlari bozorida brend qiymatini yaratish nazariyalari oʻrganilib, brend qiymati korxonaning marketing miks elementlari va imijiga bogʻliq ekanligi asoslangan.