(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada marketing logistikasi konsepsiyasining mazmuni, ulgurji savdoda marketing logistikasini rivojlantirishning dolzarbligi, u lgurji savdoda marketing va logistikaning simbiozi natijasida marketing logistikasining asosiy parametrlari hamda u lgurji savdoda marketing va logistikaning asosiy vazifalari bayon qilingan.