(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada marketing tadbirlarining xoʻjalik yurituvchi subyektlarning ichki quyi tizimlari: ishlab chiqarish, investitsiya va innovatsion faoliyat, kadrlar, moliya va resurslarni boshqarish samaradorligini shakllantirishga taʼsiri koʻrib chiqilgan. Bundan t ashqari, maqola marketing tadqiqotlariga investitsiyalarning iqtisodiy samaradorligi – sof foyda, sof pul oqimi va kompaniya qiymatining oʻsishi oʻrgan ilgan .