(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada bank sohasining hozirgi sharoitdagi rivojlanish yoʻnalishlaridan biri – mijozlarga masofaviy xizmat koʻrsatish tizimining xorijiy tajribasi muhokama qilingan. Bank mijozlariga turli moliyaviy operatsiyalarni masofadan turib amalga oshirish i mkonini beruvchi ayrim xizmatlar tahlil qilingan. Shuningdek, ushbu yoʻnalishda yetakchi hisoblangan AQSh, Yevropa mamlakatlari va Rossiyadagi masofaviy bank xizmatlari oʻrganilgan.