(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada investitsiyalarni moliyaviy boshqarishning amaldagi holati, iqtisodiyotda investitsion jozibadorlikni tartibga solish orqali investitsion jarayonlarni moliyaviy boshqarishning oʻziga xos xususiyatlari, shuningdek, barqaror iqtisodiy oʻsishni taʼminlash uchun zaruriy investitsiyaga boʻlgan talabni aniqlash uslubiyotini ishlab chiqish va unga taʼsir koʻrsatuvchi omillar oʻrganilgan. Shuningdek, tadqiqot natijalariga asoslangan xulosalar hamda ilmiy -amaliy ahamiyatga molik taklif va tavsiyalar k eltirilgan.