(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Kimyo sanoati korxonalarida raqamli kommunikatsiya strategiyalarining samaradorligi KPI va ROI indikatorlari asosida baholangan. Tadqiqotda metrikalarning qoʻllanish amaliyoti statistik va sifatli yondashuvlar orqali tahlil qilindi. Turli raqamli kanallard a indikatorlarning samaradorlikka taʼsiri oʻrganildi. KPI va ROI oʻrtasidagi bogʻliqlik raqamli strategiyalarni takomillashtirishda asosiy vosita sifatida baholandi. Qaror qabul qilishda texnologik integratsiyaning ahamiyati aniqlab berildi. Mavjud tizimla r natijadorlikni oshirishda muhim rol oʻynashi koʻrsatib berildi.