(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasi hududlarining iqtisodiy rivojlanishidagi o‘ziga xosliklar, hududlararo tafovutlar va ularni belgilovchi omillar tahlil qilingan. Shuningdek, investitsion faollik, infratuzilma va inson kapitali hududiy farovonlik darajasin i belgilovchi asosiy omillar sifatida koʻrsatilgan.