(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada O‘zbekistonda mintaqalarning investitsion salohiyatini oshirish orqali ijtimoiy -iqtisodiy rivojlanishni ta’minlash masalalari tahlil qilingan. Investitsiya muhitining tarkibiy qismlari, investitsion siyosatning amaliy yo‘nalishlari, xorijiy tajrib a va milliy amaliyot asosida taklif va tavsiyalar ilgari surilgan. Shuningdek, hududlar kesimidagi investitsiya faoliyati tahlil qilinib, infratuzilmani rivojlantirish, kadrlar salohiyatini oshirish va innovatsiyani joriy qilishning ahamiyati yoritilgan.