(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Oʻzbekistonda moliyaviy barqarorlikni taʼminlash hamda atrof - muhitni muhofaza qilish maqsadida pul -kredit siyosati vositalarini “yashil” kreditlar va investitsiyalar bilan uygʻunlashtirish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, bu borada Oʻzbekis ton va xorij tajribalari, amaliy tavsiyalar hamda prognozlar keltiriladi.