(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu tadqiqot qurilish materiallari ishlab chiqaruvchi korxonalarda boshqaruv samaradorligini oshirish yoʻllarini oʻrganishga qaratilgan. Tahlil jarayonida sifat menejmenti tizimlarining jarayon intizomini taʼminlashdagi oʻrni, raqamli transformatsiyaning ishlab chiqarish jarayonlarini real vaqt rejimida nazorat qilishdagi afzalliklari hamda energiya samaradorligi va ekologik boshqaruvning barqaror rivojlanishdagi ahamiyati chuqur koʻrib chiqildi. Xorijiy tajribalar asosida ishlab chiqilgan xulosalar korxo nalar faoliyatini optimallashtirish, resurslardan samarali foydalanish va xalqaro meʼyorlarga mos ishlash uchun muhim amaliy tavsiyalar beradi.