(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada raqamli marketing vositalarining isteʼmolchilarning ekologik ongini shakllantirishdagi oʻrni yoritilgan. Kontent -tahlil va qiyosiy yondashuv asosida ijtimoiy tarmoqlar, mobil ilovalar hamda interaktiv reklamalarning ekologik qadriyatlarni om malashtirishdagi samaradorligi tahlil qilingan. Natijalar raqamli platformalarning isteʼmolchilar qarashlarini ijobiy oʻzgartirishga sezilarli taʼsir koʻrsatishini koʻrsatadi. Maqolada shuningdek, ekologik marketingning ijtimoiy ahamiyati taʼkidlanib, bren dlarning raqamli strategiyalar orqali ekologik madaniyatni rivojlantirishdagi roli ochib berilgan.