(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada tadqiqotimiz davomida oʻrganilgan Oʻzbekiston Respublikasi Moliya vazirligi tomonidan tashkil etilgan “Ochiq byudjet” axborot portali orqali joriy yilda oʻtkazilayotgan “Tashabbusli byudjet” jarayonlari doirasida amalga oshirilayotgan ishlar , fuqarolar tomonidan bildirilgan takliflar, ovoz berish jarayonlari va gʻolib deb topilgan takliflarni moliyalashtirish holatlari yuzasidan huquqiy hamda tahliliy maʼlumotlar, shuningdek, tashabbusli byudjetlashtirish tizimida galdagi yangi amalga oshiril ishi kutilayotgan ishlar yoritilgan.