(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes subyektlarini rivojlanishiga taʼsir etuvchi omillarini baholashning uslubiyati, kichik biznes rivojlanishiga taʼsir etuvchi omillarni PEST (siyosiy, iqtisodiy, ijtimoiy -demografik, texnologik omillar) tahlilidan foydalanib aniq lash, PEST tahlilining mohiyati makro -ekologik omillarning kichik biznes subyektlarining joriy va kelajakdagi faoliyati natijalariga taʼsirini aniqlash va baholash, kabi masalalar koʻrib chiqilgan.