(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada korxona raqobatbardoshligi o‘sishining yana bir omili bo‘lgan ishlab chiqarish kontsentratsiyasi va miqyos iqtisodlari masalalari ko‘rib chiqiladi. Ammo bu imkoniyat amalda ro‘yobga chiqishi uchun boshqaruv kompaniyalari innovatsion rivojlan ishga investitsiyalarni ko‘paytirishlari, mehnat resurslarini qayta tashkil etishlari va h.k..