(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Maqolada tikuv trikotaj korxonalari marketing faoliyatini boshqarishda motivatsiya usullaridan foydalanish holati yoritilgan. Tikuv -trikotaj korxonalari marketing faoliyatida marketolog -xodimlarni motivatsiyalashda qoʻllaniladigan motivatsiya usullaridan foydalanish holati tahlil qilingan. Tikuv -trikotaj korxonalari marketing faoliyatini boshqarishda motivatsiya usu llardan foydalanish boʻyicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.