(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Ushbu maqolada Buxoro viloyatida meva -sabzavot mahsulotlari eksportining hozirgi holati, mavjud muammolar va marketing yondashuvlari tahlil qilingan. Tadqiqot davomida viloyatning qishloq xo‘jaligi salohiyati, eksport ko‘rsatkichlari, logistika infratuzilm asi va marketing strategiyalari o‘rganilgan. Empirik ma’lumotlar asosida Buxoro viloyati meva -sabzavot eksportini rivojlantirish bo‘yicha ilmiy asoslangan tavsiyalar ishlab chiqilgan. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, samarali marketing strategiyalarini joriy e tish va logistika infratuzilmasini rivojlantirish orqali eksport hajmini 1,5 -2 barobarga oshirish imkoniyati mavjud.