(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Maqolada uy -joy kommunal xoʻjaligini innovatsion rivojlantirishni boshqarishning ilgʻor xorijiy tajribalari tahlil qilingan. Xususan, rivojlangan mamlakatlarda kommunal xizmatlar sohasida raqamlashtirish, energiya tejamkor texnologiyalarni joriy etish, sma rt infratuzilma va innovatsion boshqaruv mexanizmlaridan foydalanish amaliyotlari oʻrganilgan. Tadqiqot doirasida uy -joy kommunal xoʻjaligida xizmatlar sifati, resurslardan samarali foydalanish hamda boshqaruv tizimining barqarorligini taʼminlashga qaratil gan zamonaviy yondashuvlar asoslangan.