(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Korxonalar faoliyati samarasini taʼminlashda ishlab chiqarish resurslarining oʻrni va ahamiyati nihoyatda kattadir. Maqolada toʻqimachilik korxonalarida ishlab chiqarish resurslaridan samarali foydalanish va ulardan ichki bozorda talabni ragʻbatlantirish y oʻnalishida samarali foydalanishni yoʻlga qoʻyish maqsadida boshqarishni tashkil etish oʻrganilgan, taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.