(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatida kambag‘allik darajasining o‘zgarish dinamikasi tahlil qilinadi. Unda iqtisodiy o‘sish, ijtimoiy himoya dasturlari, ta’lim darajasi, mehnat bozoridagi imkoniyatlar, qishloq xo‘jaligi, migratsiya, sog‘liqni saqlash xizmatlari , investitsiyalar va tabiiy resurslar kabi omillar kambag‘allik darajasiga ta’sir qiluvchi asosiy faktorlar sifatida ko‘rib chiqilgan.