(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada erkin iqtisodiy zonalarning logistika xizmatlarini rivojlantirishda marketing strategiyalaridan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari, jumladan, tadqiqot jarayonida erkin iqtisodiy zonalarda logistika xizmatlari samaradorligiga ta’sir etuvchi asosiy omillar, jumladan, moddiy, axborot va moliyaviy oqimlarning o‘zaro muvofiqlashtirilgan boshqaruvi masalalari yoritilgan. Bundan tashqari, erkin iqtisodiy zonalarda logistika xizmatlarini rivojlantirishda qo‘llaniladigan hududiy market ing strategiyasi, xizmatlarni differensiallash strategiyasi, raqamli marketing strategiyasi va ko -marketing strategiyalari mazmuni va ulardan foydalanish yo‘llari yoritilgan.