(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Mazkur maqolada raqamli marketingning zamonaviy jamiyatda, ayniqsa yoshlar hayotidagi oʻrni hamda uning iqtisodiy va ijtimoiy jarayonlarga taʼsiri yoritilgan. Internet va raqamli texnologiyalarning keng tarqalishi raqamli savodxonlik darajasining oshishiga olib kelib, yoshlarning innovatsion fikrlashini rivojlantirmoqda. Shu bilan birga, maqolada raqamli marketing kampaniyalarining muvaffaqiyatli misollari keltirilib, Oʻzbekistonda ushbu yoʻnalishdagi mavjud imkoniyatlar va dolzarb muammolar tahlil qilingan . Kelajakdagi istiqbollar va tavsiyalar orqali mazkur sohaning yoshlar uchun qanday yangi imkoniyatlar yaratishi koʻrsatib oʻtilgan.