(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Qurilish tashkilotlarida loyiha boshqaruvi konsepsiyasining qoʻllanishi ularning boshqaruv tizimlarida funksional va strategik masalalarni qayta koʻrib chiqishga sabab boʻlmoqda. Bunda strategik maqsadlarning aniqligi va asoslanganligi boshqaruv samaradorl igining asosiy manbasi boʻlib xizmat qiladi. Mazkur maqolada loyiha boshqaruvida qurilish muddatining ahamiyati va strategiyani tanlashdagi oʻrni tahlil qilingan va muallifning uslubiy yondashuvi koʻrsatilgan.