(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Ushbu ishda fermer xoʻjaliklarining iqtisodiy rivojlanishini optimallashtirishga oid nazariy va amaliy yondashuvlar yoritilgan. Optimal resurs taqsimoti, xarajatlarni kamaytirish, hosildorlikni oshirish va daromadni maksimallashtirishga qaratilgan zamonavi y iqtisodiy tahlil usullari koʻrib chiqiladi. Shuningdek, iqtisodiy modellar asosida fermer xoʻjaliklarining barqaror rivojlanishi, investitsiya samaradorligi va raqobatbardoshligini oshirish boʻyicha takliflar berilgan.