(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Ushbu maqolada qurilish materiallari ishlab chiqaruvchi korxonalarda marketing kommunikatsiyalarining samarali boshqarilishi oʻrganilgan. Tadqiqot doirasida integratsiyalashgan marketing kommunikatsiyalari (IMC) konsepsiyasi tahlil qilinib, B2B sektorida k ommunikatsiya vositalarining optimal tanlanishi va ularning sinergik taʼsiri oʻrganilib chiqilgan. Metodologik jihatdan kontent -tahlil, qiyosiy tahlil va statistik maʼlumotlarni interpretatsiya qilish usullaridan foydalanilgan. Qurilish sanoati kontekstida marketing kommunikatsiyalarini optimallashtirish boʻyicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.