(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Ushbu maqolada chakana savdo korxonasining tijorat strategiyasini ishlab chiqishga ta’sir qiluvchi omillar va korxona faoliyat yuritadigan muhitni tahlil qilish usullari keltirilgan . SWOT tahlili o‘tkazilib , ma’lum bir chakana savdo korxonasining raqobatbardoshligi baholangan .