(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Ushbu maqolada xizmat koʻrsatish sohasida sunʼiy intellekt texnologiyalarining oʻrni va ahamiyati tahlil qilingan. Sunʼiy intellekt asosida xizmatlar sifatini oshirish, mijozlar bilan oʻzaro aloqani yaxshilash, operatsion jarayonlarni avtomatlashtirish va samaradorlikni taʼminlash imkoniyatlari koʻrib chiqildi. Xizmat koʻrsatish sohasida sunʼiy intellektdan foydalanishning asosiy yoʻnalishlari, afzalliklari hamda joriy etish jarayonida yuzaga keladigan muammolar yoritib berilgan. Tadqiqot natijalari xizmat koʻrsatish tizimini modernizatsiya qilishda sunʼiy intellekt texnologiyalaridan samarali foydalanish zarurligini koʻrsatdi.