(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Ushbu maqolada oliy ta’lim xizmatlari sifatini oshirishning uslubiy yondashuvlari tizimli tahlil asosida o‘rganildi. Tadqiqotda oliy ta’lim tashkilotlari faoliyati murakkab ijtimoiy-iqtisodiy tizim sifatida ko‘rib chiqildi hamda sifat menejmentini shakllantirishda jarayonli, tizimli, vaziyatli va miqdoriy yondashuvlarning o‘rni asoslab berildi. Ta’lim xizmatlari tuzilmasi va ularning sifatga ta’sir etuvchi omillari tahlil qilindi. Natijada, yondashuvlarning integratsiyasi ta’lim sifati va boshqaruv samaradorligini oshirishga xizmat qilishi aniqlandi. Ilmiy xulosalar asosida amaliy tavsiyalar ishlab chiqildi.