(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Mazkur maqolada kuchli integratsiyalashuv jarayonlari sharoitida mamlakatimizda xalqaro va strategik savdo siyosatini takomillashtirish yoʻnalishlari tahlil qilingan. Xususan, global iqtisodiy integratsiya, tashqi savdo aloqalarini kengaytirish, eksport salohiyatini oshirish va milliy iqtisodiyot raqobatbardoshligini mustahkamlash masalalari yoritilgan. Zamonaviy savdo mexanizmlarini joriy etish, investitsion muhitni yaxshilash hamda xalqaro savdo tashkilotlari bilan hamkorlikni rivojlantirishning ustuvor yoʻnalishlari asoslab berilgan.