(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Mazkur maqolada sanoat korxonalarida kapital mablagʻlardan samarali foydalanishni oshirishning asosiy yoʻnalishlari tahlil qilingan. Investitsiya resurslarini oqilona taqsimlash, ularning iqtisodiy samaradorligini baholash hamda qaytimini oshirish masalalari oʻrganilgan. Korxonalarda innovatsion texnologiyalarni joriy etishning ahamiyati yoritilgan. Tadqiqot natijalari asosida amaliy takliflar ishlab chiqilgan.