(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Mazkur maqolada xizmatlar sohasida raqamli marketing kanallarining tarqoq faoliyati va ularni yagona omnikanal ekotizimga integratsiyalash zaruriyati tahlil qilingan. SEO, SMM, CRM, Email marketing va PPC kanallarining oʻzaro uygʻunlashuvi xizmatlar sotuvi hajmi, mijozlar sodiqligi hamda marketing samaradorligiga taʼsiri ilmiy asosda yoritilgan.