(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada muallif tomonidan Yangi Oʻzbekistonning ishlab chiqarish va xizmatlar sohasida brend siyosati masalalari har tomonlama chuqur yoritib berilgan. Shuningdek, “Oʻzbekiston — 2030” strategiyasi doirasida Yangi Oʻzbekiston taraqqiyot strategiyasida belgilangan va amalga oshirilishi davom etayotgan barcha maqsadlarga erishish va dolzarb vazifalarni bajarilishini taʼminlashda, mamlakatimizning ishlab chiqarish va xizmat koʻrsatish sohalarida faol brend siyosatini amalga oshirish muhim ahamiyatga egaligi yoritib berilgan.