(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu tezisda yashil marketingning yashil iqtisodiyot rivojlanishiga taʼsiri mahalliy va xorijiy olimlarning ilmiy izlanishlari asosida tahlil qilingan. Mavzuga oid nazariy yondashuvlar va amaliy tajribalar umumlashtirilib, ularning oʻzaro bogʻliqligi yoritilgan. Shuningdek, yashil iqtisodiyotni rivojlantirishda samarali marketing strategiyalarini qoʻllash boʻyicha ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.