(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqola Oʻztoʻqimachilik sanoatida marketing va brending strategiyalarining qoʻllanilishining hozirgi holatini tahlil qiladi. Global raqobat sharoitlarida Oʻzbekistondagi korxonalarning tajribasi misol qilib olinib, strategiyalarning samaradorligi baholanadi. Tadqiqotda SWOT-tahlili va keys-stadi usullari qoʻllaniladi. Natijlarda brendingning eksport potensialini oshirishdagi roli taʼkidlanadi.