(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada yashil iqtisodiyot sharoitida marketingning innovatsion konsepsiyalari nazariy jihatdan tahlil qilingan. Maqolada yashil iqtisodiyotning mohiyati, barqaror rivojlanish bilan bogʻliqligi hamda marketing faoliyatida ekologik yondashuvlarni tatbiq etish zarurati ilmiy asosda koʻrib chiqildi. Shuningdek, zamonaviy marketing strategiyalarida yashil innovatsiyalarni joriy etishning ustuvor yoʻnalishlari va nazariy asoslari yoritilgan.