(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada qandolat mahsulotlari bozorini rivojlantirishda innovatsion va raqamli marketing strategiyalaridan foydalanishning ahamiyati chuqur oʻrganiladi. Tadqiqotda Oʻzbekiston qandolat bozori koʻrsatkichlari, isteʼmolchilar xatti-harakati va xorijiy tajribalar qiyosiy tahlil qilindi. Shuningdek, yashil iqtisodiyot tamoyillari asosida ekologik qadoqlash, resurs tejamkor texnologiyalar va e-commerce orqali bozorda samaradorlikni oshirish imkoniyatlari koʻrsatib berildi.