(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada isteʼmol tovarlari bozorini oziq-ovqat tovarlari bilan toʻldirish marketingdan foydalanish, aholining sifatli isteʼmol tovarlariga boʻlgan talablarini toʻlaroq qondirishda isteʼmolchilar xulq-atvorini boshqarish modelini ishlab chiqish va undan foydalanish asosida isteʼmol tovarlari bozorini yanada rivojlantirish masalalari oʻrganilgan.