(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada zamonaviy iqtisodiyotda takaful sugʻurtasining oʻrni, ahamiyati va uni rivojlantirish istiqbollari yoritilgan. Oʻzbekiston misolida, islomiy moliya infratuzilmasini kengaytirish, aholining ushbu sohadagi xabardorligini oshirish va huquqiy-meʼyoriy bazani takomillashtirish takaful sugʻurtasini rivojlantirishning asosiy omillari sifatida koʻrsatilgan.