(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu tezisda yashil iqtisodiyot sharoitida marketing strategiyalari va korporativ madaniyatning korxonalar raqobatbardoshligiga taʼsiri tahlil qilingan. Xalqaro tajribalar asosida yashil marketing konsepsiyalari, innovatsion yondashuvlar va isteʼmolchilar xulqidagi transformatsiyalar oʻrganilgan. Oʻzbekiston sanoat korxonalarida yashil iqtisodiyotni rivojlantirishda marketing strategiyalari va korporativ qadriyatlarning uygʻunligi asosiy ustuvor yoʻnalish ekanligi koʻrsatib berilgan.