(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqa mehmonxona xoʻjaligining mehmondorchilik xizmatlarini amalga oshirishda xizmat koʻrsatuvchi subyektlar bilan shartnoma asosida faoliyat koʻrsatganda maʼlum samaradorlikka erishish va mintaqada “Mehmondorchilik klasteri” tashkil etish samarali ekanligi asoslangan.