(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada tо‘qimachilik korxonalarida mehnat unumdorligini oshirish yо‘llari tadqiq etilgan. Mehnat unumdorligiga taʼsir etuvchi omillar baholangan. Korxonada mahsulot xajmi о‘zgarishiga mehnat unumdorligini taʼsiri tahlil qilingan.