(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada raqamli marketing vositalarining mahalliy turizmni rivojlantirishdagi roli nazariy va amaliy manbalar asosida tahlil qilingan. Foydalanuvchi ishtiroki, kontent strategiyasi va mintaqaviy xususiyatlar asosida marketing samaradorligi aniqlangan. Ijtimoiy tarmoqlar, SEO va shaxsiylashtirilgan kontentning turistik qarorlarga taʼsiri oʻrganilgan. Raqamli infratuzilma, madaniy kontekst va foydalanuvchi tajribasining uygʻunligi asosiy omillar sifatida belgilangan. Turizm subyektlari uchun strategik takliflar ishlab chiqilgan. Metodologik asos sifatida kontent tahliliga tayangan yondashuv qoʻllanilgan.