(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy korxonalarda intellektual boshqaruv tizimlarining joriy etilish zaruriyati tahlil qilingan. Tadqiqotda sunʼiy intellekt, mashinali oʻrganish va qaror qabul qilishni qoʻllab-quvvatlash tizimlarining korxona faoliyatiga taʼsiri oʻrganilgan. Metodologik jihatdan ikkilamchi maʼlumotlar tahlili va qiyosiy tadqiqot usullari qoʻllanilgan. Korxonalari uchun intellektual boshqaruv tizimlarini bosqichmabosqich joriy etish boʻyicha amaliy tavsiyalar taqdim etilgan.