(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarida qayta tiklanuvchi energiya manbalaridan foydalanishning samaradorligi tahlil qilingan. Tadqiqot davomida quyosh, shamol va biogaz energiyasidan foydalanish usullari, ularning iqtisodiy va ekologik afzalliklari oʻrganildi. Ilgʻor texnologiyalarni joriy etish, davlat tomonidan ragʻbatlantirish choralari va energiya tejovchi strategiyalar tahlil qilindi. Natijalar qayta tiklanuvchi energiya manbalarining sanoat korxonalarida barqaror rivojlanishni taʼminlashdagi ahamiyatini koʻrsatdi.