(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada mehmonxona industriyasida yashil standartlarni joriy etishning xalqaro tajribalari hamda Oʻzbekiston sharoitida qoʻllash imkoniyatlari tahlil qilingan. Ekologik sertifikatlash tizimlarining taʼsiri, barqaror rivojlanish maqsadlari bilan uygʻunligi va milliy strategiyalar bilan bogʻliqligi asosida amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan. Tahlil natijalari yashil standartlar orqali mehmonxonalarda xizmat sifatini oshirish, raqobatbardoshlikni kuchaytirish va ekologik masʼuliyatni shakllantirishga xizmat qiladi.