(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada muallif tomonidan marketing tizimida taqsimot kanallarini takomillashtirish, bozorda tovar va xizmatlarni isteʼmolchiga samarali yetkazib berish masalalari koʻrilgan. Zamonaviy logistika, raqamli platformalar va elektron tijorat imkoniyatlari har tomonlama tahlil qilingan. Muallif ushbu maqolada marketing tizimida taqsimot kanallarini takomillashtirish, iqtisodiy samaradorlik va bozor barqarorligini taʼminlanganligini yoritib bergan.