(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu tezisda hududlarda kiyim mahsulotlar chakana savdosida motivatsiyaning oʻziga xos xususiyatlari yoritilgan. Mamlakatimizda kiyim mahsulotlari chakana savdosini rivojlantirishda motivatsiya usullaridan foydalanish masalalari yoritilgan.