(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada qurilish korxonalarining ekologik samaradorligini oshirishda innovatsion boshqaruvning ahamiyati, ularning ishlab chiqarish jarayonlariga kiritilayotgan texnologik yangiliklar, energiya tejamkorlik va resurslardan oqilona foydalanish mexanizmlari tahlil qilingan. Maqolada Oʻzbekiston qurilish tarmogʻida barqaror rivojlanish tamoyillariga asoslangan boshqaruv modelining zarurati asoslab berilgan.